beats by dre cheap

News

Evo mene ponovo na blogu..Kao prvo sretna vam Nova 2011 godina...Evo par vjesti o Tayloru:

Taylora Lautnera i njegovu kolegicu iz filma 'Abduction', a mnogi tvrde i djevojku, Lily Collins, paparazzi su uhvatili na večeri

Par je večerao u jednom restoranu u Los Angelesu. Taylor je na sebi imao kariranu plavu košulju i sive hlače. Izgledali su veoma opušteno, kažu očevici.

Inače, Lilly Collins kći je poznatog pjevača Phila Collinsa. Taylor u zatvoru:

Iako ekranizacija svih knjiga 'Sumrak' još nije gotova, Taylor Lautner je već angažiran za novu adaptaciju znanstvenofantastičnog romana

Radi se o romanu Incarceron, koji je napisala Catherine Fisher. Ovaj je roman prvi put pušten u prodaju 2007, a novi nastavak po imenu Sapphique bit će u prodaji od 28. prosinca ove godine.

U knjizi se radi o Finnu, kojeg će igrati Taylor Lautner, koji se nalazi u futurističkom zatvoru Incarceron. Važan lik u cijeloj priči je i Claudia, no još se ne zna tko će je glumiti. Claudia je kćerka zatvorskog čuvara koja je zarobljena u lažnoj stvarnosti.

Scenarij prema knjizi će pisati Adam Cooper i Bill Collage, koji su već pisali scenarije za film Accepted iz 2006. te za nadolazeći film Tower Heist.
 

Taylorfan4ever
http://taylorfan4ever.blogger.ba
02/01/2011 13:44