beats by dre cheap

News..


Taylor Swift (20) otkrila je da uvijek nastoji ostati u korektnim odnosima nakon prekida veze

Plavokosa country pop zvijezda, cija se najpoznatiji hit Love Story moze cuti i u filmu 'Pisma Juliji', kaze da je ostala u korektnom odnosu s Taylorom Lautnerom iz sage 'Sumrak' s kojim je bila u kratkoj vezi.

'Još uvijek smo u dobrim odnosima. Taylor je zbilja jedan od mojih najboljih prijatelja. On je jako dobar decko i ostali smo bliski', rekla je sve popularnija pjevacica.

Taylor otvoreno govori o svom zivotnom iskustvu u svojim pjesmama. Ipak, kaze da nikad ne otkriva neciji identitet, ali da se neki njezini bivsi decki sigurno mogu prepoznati u pjesmama.

Buduci da se pricalo da je Joe Jonas s njom prekinuo telefonski, bit ce zanimljivo vidjeti hoce li se i najpopularniji clan Jonas Brothersa kad-tad naci u nekim stihovima.Taylor Lautner, koji trenutno snima svoj novi film 'Abduction', nasao se u neobicnom klincu s nekoliko svojih obozavateljica

Naime, Taylor Lautner je prolazio pokraj WC-a koji je smjesten na setu i cuo nekakvu vrisku unutra. Pokucao je i pitao je li sve u redu.

Tada su se vrata otvorila, a ondje je bilo ugurano nekoliko djevojaka koje su ga uhvatile za ruku i pocele ga uvlaciti unutra. Govorile su mu: 'Volimo te, Taylore! Samo zelimo razgovarati s tobom!'

Srecom po Taylora, to su vidjeli i cuvari pa su ga spasili iz ralja neobuzdanih obozavateljica.
 

Taylorfan4ever
http://taylorfan4ever.blogger.ba
09/10/2010 17:46