13.03.2011.

News :D

Znam,opet me nije bilo dugo na blogu,ali skolske obaveze,pa nisam mogla.No,sad sam tu i imam par novosti o Tayloru :D

Kao prvo,sa zakasnjenjem mu cestitam 19.rodjendan ! :D
A kao drugo cula sam za nesto Wolfpire,pa evo pocitajte nesto o tome :


Znate li tko je Wolfpire? To je osoba koja se dobije kada se spoje vukodlak i vampir, točnije Jacob Black i Edward Cullen iz 'Sumraka'

S ovom neobičnom idejom izašao je američki časopis Cosmopolitan te je izdao poster na kojem je lik Wolfpire, a koji je zapravo kombinacija fizičkog izgleda Jacoba i Edwarda.

Na posteru piše: 'Pola pas, pola hladnokrvno biće koje svim obožavateljima 'Sumraka' pomaže da prestanu agoniju oko toga jesu li u timu Jacob ili timu Edward.'
Lautner je rođen u obitelji francusko-nizozemsko-njemačko-indijanskih korijena.Ima sestru, Makenu Lautner. Kao dijete obožavao je karate, kojim se počeo baviti već od sedme godine te je osvojio mnogo odličja na državnim i međunarodnim natjecanjima.
Američkoj je publici prije Sumraka bio dobro poznat iz obiteljskog filma 'Avanture Sharkboya i Lavagirl u 3-D tehnici'. U filmu je glumio s Taylor Dooley, koja mu je jedna od najboljih prijateljica. Ponosno ističe da s njom ima mnogo sličnosti. Osim što oboje imaju isto ime, oboje su rođeni u veljači, majke im imaju ista imena te žive u istom dijelu Los Angelesa, samo minutu udaljeni jedno od drugoga.
Gluma ga je počela zanimati od malih nogu. Kad je imao sedam godina, na nagovor trenera karatea prijavio se na audiciju za reklamu za Burger King. Iako nije bio izabran, iskustvo s audicije toliko mu se svidjelo da je roditeljima priopćio kako želi biti glumac. Roditelji su ga shvatili ozbiljno te su često putovali iz Michigana u Los Angeles kako bi Taylor išao na audicije. Na kraju ih je to jako iscrpilo te su se odlučili na preseljenje u Los Angeles. Taylor je glumio u raznim filmovima i posuđivao glas u crtićima, a konačni probitak u svijet glumaca značila je uloga Sharkboya u već spomenutom filmu The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D, snimljenom 2005. godine.

Posjete

22643