10.01.2011.

Lautner treba oponašati Toma Cruisea...

John Singleton, koji režira film 'Abduction' gdje glumi Taylor Lautner, smatra da se mladi glumac treba fokusirati na sličan put karijere kakav je imao Tom Cruise

Foto: SIPA/
'Rekao sam mu da gleda kako se Tom mijenjao u filmovima 'Top Gun', potom u 'Kišnom čovjeku' pa zatim u 'Rođen četvrtog srpnja' i 'Nemogućoj misji'. Taylor mora vidjeti što je Tom radio kao mladi glumac, a što kasnije u karijeri', rekao je Singleton. 'Sumrak je odličan kamen temeljac za Taylorovu karijeru. On je već ikona. Ali kada to završi mora se zapitati kamo želi dospjeti i kakve filmove treba birati.'

Abduction
je triler koji se fokusira na mladića kojeg glumi Lautner, koji na stranici s fotografijama nestale djece pronalazi svoju fotku dok je bio dijete.

Film bi se u američkim kinima trebao pojaviti 23. rujna ove godine.
 
Lautner je rođen u obitelji francusko-nizozemsko-njemačko-indijanskih korijena.Ima sestru, Makenu Lautner. Kao dijete obožavao je karate, kojim se počeo baviti već od sedme godine te je osvojio mnogo odličja na državnim i međunarodnim natjecanjima.
Američkoj je publici prije Sumraka bio dobro poznat iz obiteljskog filma 'Avanture Sharkboya i Lavagirl u 3-D tehnici'. U filmu je glumio s Taylor Dooley, koja mu je jedna od najboljih prijateljica. Ponosno ističe da s njom ima mnogo sličnosti. Osim što oboje imaju isto ime, oboje su rođeni u veljači, majke im imaju ista imena te žive u istom dijelu Los Angelesa, samo minutu udaljeni jedno od drugoga.
Gluma ga je počela zanimati od malih nogu. Kad je imao sedam godina, na nagovor trenera karatea prijavio se na audiciju za reklamu za Burger King. Iako nije bio izabran, iskustvo s audicije toliko mu se svidjelo da je roditeljima priopćio kako želi biti glumac. Roditelji su ga shvatili ozbiljno te su često putovali iz Michigana u Los Angeles kako bi Taylor išao na audicije. Na kraju ih je to jako iscrpilo te su se odlučili na preseljenje u Los Angeles. Taylor je glumio u raznim filmovima i posuđivao glas u crtićima, a konačni probitak u svijet glumaca značila je uloga Sharkboya u već spomenutom filmu The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D, snimljenom 2005. godine.

Posjete

22642