02.01.2011.

News

Evo mene ponovo na blogu..Kao prvo sretna vam Nova 2011 godina...Evo par vjesti o Tayloru:

Taylora Lautnera i njegovu kolegicu iz filma 'Abduction', a mnogi tvrde i djevojku, Lily Collins, paparazzi su uhvatili na večeri

Par je večerao u jednom restoranu u Los Angelesu. Taylor je na sebi imao kariranu plavu košulju i sive hlače. Izgledali su veoma opušteno, kažu očevici.

Inače, Lilly Collins kći je poznatog pjevača Phila Collinsa. Taylor u zatvoru:

Iako ekranizacija svih knjiga 'Sumrak' još nije gotova, Taylor Lautner je već angažiran za novu adaptaciju znanstvenofantastičnog romana

Radi se o romanu Incarceron, koji je napisala Catherine Fisher. Ovaj je roman prvi put pušten u prodaju 2007, a novi nastavak po imenu Sapphique bit će u prodaji od 28. prosinca ove godine.

U knjizi se radi o Finnu, kojeg će igrati Taylor Lautner, koji se nalazi u futurističkom zatvoru Incarceron. Važan lik u cijeloj priči je i Claudia, no još se ne zna tko će je glumiti. Claudia je kćerka zatvorskog čuvara koja je zarobljena u lažnoj stvarnosti.

Scenarij prema knjizi će pisati Adam Cooper i Bill Collage, koji su već pisali scenarije za film Accepted iz 2006. te za nadolazeći film Tower Heist.
 
Lautner je rođen u obitelji francusko-nizozemsko-njemačko-indijanskih korijena.Ima sestru, Makenu Lautner. Kao dijete obožavao je karate, kojim se počeo baviti već od sedme godine te je osvojio mnogo odličja na državnim i međunarodnim natjecanjima.
Američkoj je publici prije Sumraka bio dobro poznat iz obiteljskog filma 'Avanture Sharkboya i Lavagirl u 3-D tehnici'. U filmu je glumio s Taylor Dooley, koja mu je jedna od najboljih prijateljica. Ponosno ističe da s njom ima mnogo sličnosti. Osim što oboje imaju isto ime, oboje su rođeni u veljači, majke im imaju ista imena te žive u istom dijelu Los Angelesa, samo minutu udaljeni jedno od drugoga.
Gluma ga je počela zanimati od malih nogu. Kad je imao sedam godina, na nagovor trenera karatea prijavio se na audiciju za reklamu za Burger King. Iako nije bio izabran, iskustvo s audicije toliko mu se svidjelo da je roditeljima priopćio kako želi biti glumac. Roditelji su ga shvatili ozbiljno te su često putovali iz Michigana u Los Angeles kako bi Taylor išao na audicije. Na kraju ih je to jako iscrpilo te su se odlučili na preseljenje u Los Angeles. Taylor je glumio u raznim filmovima i posuđivao glas u crtićima, a konačni probitak u svijet glumaca značila je uloga Sharkboya u već spomenutom filmu The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D, snimljenom 2005. godine.

Posjete

22643