09.10.2010.

News..


Taylor Swift (20) otkrila je da uvijek nastoji ostati u korektnim odnosima nakon prekida veze

Plavokosa country pop zvijezda, cija se najpoznatiji hit Love Story moze cuti i u filmu 'Pisma Juliji', kaze da je ostala u korektnom odnosu s Taylorom Lautnerom iz sage 'Sumrak' s kojim je bila u kratkoj vezi.

'Još uvijek smo u dobrim odnosima. Taylor je zbilja jedan od mojih najboljih prijatelja. On je jako dobar decko i ostali smo bliski', rekla je sve popularnija pjevacica.

Taylor otvoreno govori o svom zivotnom iskustvu u svojim pjesmama. Ipak, kaze da nikad ne otkriva neciji identitet, ali da se neki njezini bivsi decki sigurno mogu prepoznati u pjesmama.

Buduci da se pricalo da je Joe Jonas s njom prekinuo telefonski, bit ce zanimljivo vidjeti hoce li se i najpopularniji clan Jonas Brothersa kad-tad naci u nekim stihovima.Taylor Lautner, koji trenutno snima svoj novi film 'Abduction', nasao se u neobicnom klincu s nekoliko svojih obozavateljica

Naime, Taylor Lautner je prolazio pokraj WC-a koji je smjesten na setu i cuo nekakvu vrisku unutra. Pokucao je i pitao je li sve u redu.

Tada su se vrata otvorila, a ondje je bilo ugurano nekoliko djevojaka koje su ga uhvatile za ruku i pocele ga uvlaciti unutra. Govorile su mu: 'Volimo te, Taylore! Samo zelimo razgovarati s tobom!'

Srecom po Taylora, to su vidjeli i cuvari pa su ga spasili iz ralja neobuzdanih obozavateljica.
 
Lautner je rođen u obitelji francusko-nizozemsko-njemačko-indijanskih korijena.Ima sestru, Makenu Lautner. Kao dijete obožavao je karate, kojim se počeo baviti već od sedme godine te je osvojio mnogo odličja na državnim i međunarodnim natjecanjima.
Američkoj je publici prije Sumraka bio dobro poznat iz obiteljskog filma 'Avanture Sharkboya i Lavagirl u 3-D tehnici'. U filmu je glumio s Taylor Dooley, koja mu je jedna od najboljih prijateljica. Ponosno ističe da s njom ima mnogo sličnosti. Osim što oboje imaju isto ime, oboje su rođeni u veljači, majke im imaju ista imena te žive u istom dijelu Los Angelesa, samo minutu udaljeni jedno od drugoga.
Gluma ga je počela zanimati od malih nogu. Kad je imao sedam godina, na nagovor trenera karatea prijavio se na audiciju za reklamu za Burger King. Iako nije bio izabran, iskustvo s audicije toliko mu se svidjelo da je roditeljima priopćio kako želi biti glumac. Roditelji su ga shvatili ozbiljno te su često putovali iz Michigana u Los Angeles kako bi Taylor išao na audicije. Na kraju ih je to jako iscrpilo te su se odlučili na preseljenje u Los Angeles. Taylor je glumio u raznim filmovima i posuđivao glas u crtićima, a konačni probitak u svijet glumaca značila je uloga Sharkboya u već spomenutom filmu The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D, snimljenom 2005. godine.

Posjete

22643