11.09.2010.

I'm back...

Evo ja se vratila...nedosatajao mi je blogg jako i  moji blogeri..hehe...Necu biti jako aktivna ali donekle hocu..:))))...Asad novost o Tayloru....


Taylor Lautner, cije se ime posljednjih tjedana povlaci po medijima zbog tuzbe za kucicu za odmor, konacno je završio cijelu pricu.

Naime, tvrtka koja mu je trebala osigurati kucicu za odmor za vrijeme snimanja filma Abduction platila mu je odstetu od 40.000 dolara koju je Taylor donirao organizaciji koja nove filmove prikazuje u bolnicama djeci koja su kronicno bolesna i dugo ne smiju odlaziti kuci zbog svoje bolesti.

Podsjetimo se, tvrtka je trebala do sredine srpnja osigurati kucicu vrijednu 300.000 dolara. Medjutim, kada to nije ucinila ni do kraja kolovoza, Taylor je protiv nje podigao tuzbu i trazio da mu se plati odsteta od 40.000 dolara.

U pocetku vlasnik tvrtke nije zelio cuti za nagodbu te je Tayloru predlozio da rade sklekove i da onaj tko pobijedi dobije novac. Ipak, cini se da se na kraju predomislio...

 
 
 
Lautner je rođen u obitelji francusko-nizozemsko-njemačko-indijanskih korijena.Ima sestru, Makenu Lautner. Kao dijete obožavao je karate, kojim se počeo baviti već od sedme godine te je osvojio mnogo odličja na državnim i međunarodnim natjecanjima.
Američkoj je publici prije Sumraka bio dobro poznat iz obiteljskog filma 'Avanture Sharkboya i Lavagirl u 3-D tehnici'. U filmu je glumio s Taylor Dooley, koja mu je jedna od najboljih prijateljica. Ponosno ističe da s njom ima mnogo sličnosti. Osim što oboje imaju isto ime, oboje su rođeni u veljači, majke im imaju ista imena te žive u istom dijelu Los Angelesa, samo minutu udaljeni jedno od drugoga.
Gluma ga je počela zanimati od malih nogu. Kad je imao sedam godina, na nagovor trenera karatea prijavio se na audiciju za reklamu za Burger King. Iako nije bio izabran, iskustvo s audicije toliko mu se svidjelo da je roditeljima priopćio kako želi biti glumac. Roditelji su ga shvatili ozbiljno te su često putovali iz Michigana u Los Angeles kako bi Taylor išao na audicije. Na kraju ih je to jako iscrpilo te su se odlučili na preseljenje u Los Angeles. Taylor je glumio u raznim filmovima i posuđivao glas u crtićima, a konačni probitak u svijet glumaca značila je uloga Sharkboya u već spomenutom filmu The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D, snimljenom 2005. godine.

Posjete

22643